Sledovací kategorie

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Tato stránka obsahuje seznam sledovacích kategorií, které automaticky přidává software MediaWiki. Jejich jména lze změnit úpravou příslušných systémových hlášení ve jmenném prostoru MediaWiki.

Sledovací kategorie Název hlášení Kritéria pro vložení do kategorie
Stránky s odkazy na neexistující souborybroken-file-categoryStránka obsahuje nefunkční odkaz na soubor (odkaz pro vložení souboru, který neexistuje).
Stránky s duplicitními argumenty ve voláních šablonduplicate-args-categoryStránka obsahuje volání šablony, které používá duplicitní argumenty, např. {{foo|bar=1|bar=2}} nebo {{foo|bar|1=baz}}.
Stránky překračující hloubku expanzeexpansion-depth-exceeded-categoryStránka překročila maximální hloubku expanze.
Stránky s příliš mnoho voláními náročných funkcí syntaktického analyzátoruexpensive-parserfunction-categoryStránka používá příliš mnoho náročných funkcí syntaktického analyzátoru (jako #ifexist). Vizte Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Skryté kategoriehidden-category-categoryKategorie ve svém textu obsahuje __HIDDENCAT__, což způsobuje, že se na stránkách implicitně nezobrazuje v rámečku odkazů na kategorie.
Indexované stránkyindex-categoryStránka obsahuje kouzelné slovo __INDEX__ (a je ve jmenném prostoru, ve kterém je tento příznak dovolen), takže je indexována roboty, přestože by normálně nebyla.
Stránky překračující počet uzlůnode-count-exceeded-categoryTato stránka překračuje maximální počet uzlů.
Neindexované stránkynoindex-categoryStránka není indexována roboty, protože obsahuje kouzelné slovo __NOINDEX__ a je ve jmenném prostoru, ve kterém je tento příznak dovolen.
Stránky s nečíselnými parametry formatnumnonnumeric-formatnumStránka obsahuje volání funkce parseru formatnum s parametrem, který není číslem.
Stránky obsahující vynechané argumenty šablonpost-expand-template-argument-categoryStránka je po rozbalení argumentu šablony (něco v trojitých závorkách, např. {{{Foo}}}) větší než $wgMaxArticleSize.
Stránky překračující povolenou velikost vložených šablonpost-expand-template-inclusion-categoryStránka je po rozbalení všech šablon větší než $wgMaxArticleSize, takže některé šablony rozbaleny nebyly.
Stránky s ignorovanými zobrazovanými názvyrestricted-displaytitle-ignoredStránka obsahuje příkaz {{DISPLAYTITLE}}, který se ignoruje, neboť není ekvivalentní skutečnému názvu stránky.
Stránky s voláním šablony =template-equals-categoryStránka obsahuje {{=}}, jejímž výstupem na této wiki není =. Toto použití je zastaralé; v budoucí verzi MediaWiki bude {{=}} zabudovanou parserovou funkcí.
Stránky se smyčkami šablontemplate-loop-categoryStránka obsahuje smyčku šablon, tj. šablonu, která je vložená sama do sebe.
Stránky s chybami v referencíchcite-tracking-category-cite-errorStránky v této kategorii obsahují chyby v použití značek pro reference.